Frank Groener - Meubels & Interieur op maat
Jannes Brouwerstraat 36B
7615 NX Harbrinkhoek
0546-209010
info@frankgroener.nl
Over Frank Groener

Veel mensen hebben moeite bij het verwezenlijken van hun ideeën bij het inrichten van hun nieuwbouw- of bestaande woning. Standaard meubels zijn dikwijls niet passend leverbaar. Wij verzorgen voor u kwalitatief maatwerk op basis van uw eigen wensen gecombineerd met onze kennis en ervaring. De door ons gemaakte badkamermeubels zijn exclusief en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uw tevredenheid is ons streven. Op deze website is een selectie foto’s afgebeeld van reeds door ons gerealiseerde opdrachten.


In onze werkplaats maken wij alle meubels naar uw eigen ontwerp. Op basis van een klantafspraak worden de specifieke wensen in kaart gebracht, die we vervolgens op korte termijn uitwerken. In een mogelijke vervolgafspraak vindt de verfijnde afstemming plaats met specifieke aandacht voor de gewenste afwerking. Na dit besproken te hebben geven wij een definitieve prijs en definitieve datum van brengen/plaatsen. Na dit proces heeft u een meubel geheel in uw stijl en weet u precies wanneer u het op maat gemaakte meubel kunt verwachten. Wilt u uw bestaande meubels voorzien van een andere kleur of moeten de meubels geschuurd, gelakt en/of gebeitst worden dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Samen met u worden uw wensen besproken.


Heeft u speciale wensen voor bijvoorbeeld een “kast of een keuken op maat” dan bent u bij ons aan het juiste adres. Traditionele en moderne producten, met gebruik van materialen naar gelang uw voorkeur, worden door ons verwerkt tot exclusieve kasten/keukens. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.